Festmény, ami kiszűri a levegőből a káros anyagokat – Pulzus közvéleménykutatás

Különleges tűzfalfestmény készült el a Dob utcában; a NASA által fejlesztett levegőtisztító festékkel készült Budapest legújabb tűzfalfestménye.

A kialakított Janikovszky-parkban, A területet körül záró tűzfalak egyikére egy 500 négyzetméteres kép került fel a Neopaint csapatának köszönhetően.
A festék, amellyel a festmény készült képes kiszűrni a levegőből a káros anyagokat, így az alkotás közel 500 fa helyett „lélegzik”.
A kezdeményezés során olyan tereket rehabilitálnak, ahol sajnos a zöldfelületeket a beépítettség miatt nem lehetséges növelni, így az azokat övező falfelületeket festik meg, akár zöldfelületet imitáló falfestményekkel.
Felmérésünkben arra kerestük a választ, hogy a Pulzus felhasználói szívesen találkoznának-e több ilyen „lélegző-festménnyel” a városokban?

A válaszadók 62%-a örülne több ilyen festményeknek, 34% azonban örül, de a parkosítást tartaná igazán jó megoldásnak.

És te szívesen látnál több hasonló kezdeményezést?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.