Zöld utat kaphatnak az erkélynapelemek? – Pulzus közvéleménykutatás

Zöld utat kaphatnak az erkélynapelemek? - Pulzus közvéleménykutatás

Kezdeményezi a II. kerület önkormányzata, hogy engedélyezhető legyen az erkélyi napelemek telepítése és üzemeltetése. A pár panelből álló lakossági napelemes minirendszer, viszonylag olcsó, telepítéshez – ellentétben a „normál” napelemes rendszerekkel – nem kell szakember. A berendezés egy alacsony teljesítményű, erkélyre házilag felszerelhető napelemes rendszer, amit csak be kell dugni a lakásban lévő konnektorba. Amikor süt a nap, akkor az eszköz egy saját átalakítón keresztül áramot táplál a lakás hálózatába. A II. kerület polgármestere közölte, hogy az önkormányzati rendelet vonatkozó szabálymódosításakor a lehető legnagyobb könnyítésre törekszenek. A testület egyeztetéseket, jogszabály-módosításokat kezdeményez. A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint engedélyezhetik-e az erkélynapelemek telepítését hazánkban? A válaszadók 57,5%-a szerint talán van esély az engedélyeztetésre.

Szerinted zöld utat kaphatnak az erkélynapelemek?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.