Vajon Donald Trump a legesélyesebb elnökjelölt? – Pulzus közvéleménykutatás

Vajon Donald Trump a legesélyesebb elnökjelölt? - Pulzus közvéleménykutatás

Donald Trump volt amerikai elnököt és vádlott-társait a napokban idézték be a bíróságra a Georgia állambeli Atlantában, hogy ismertessék velük a 2020-as választásokkal kapcsolatos vádakat. A volt elnököt és társait azzal vádolják, hogy bűnszervezetben próbálták megváltoztatni a 2020-as elnökválasztás eredményét az államban, amikor az eredmények többszöri felülvizsgálatát próbálták elérni csalások megalapozott gyanújára hivatkozva. Szijjártó Péter bejelentette, hogy Magyarország kormánya mostantól semmilyen kritikát nem fogad el az Egyesült Államoktól a demokrácia állapotával kapcsolatban, miután ott ki akarják zárni a választási versenyből a legesélyesebb elnökjelöltet, Donald Trumpot. Donald Trump a volt elnök az eljárásokat politikai indíttatásúnak tartja, szerinte a demokrata párti ügyészek kezdeményezték mindezt azért, hogy megakadályozzák indulását a 2024-es elnökválasztáson. A Pulzus Applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy lehet-e esélye 2024-ben Donald Trump-nak a választáson? A válaszadók 56,5%-a gondolja úgy, nincs esélye az elnökválasztáson.

Szerinted Donald Trump a legesélyesebb elnökjelölt?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.