Ügyelsz arra, hogy mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted? – Pulzus közvéleménykutatás

Ügyelsz arra, hogy mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted? - Pulzus közvéleménykutatás

Kiegyensúlyozott táplálkozással nem tudjuk biztosítani testünk számára a D-vitaminból szükséges mennyiséget, pedig hiánya igazoltan szerepet játszik egészségügyi problémák kialakulásában. A hiánya különböző egészségügyi problémákat okozhat, mint például csontritkulás, izomgyengeség, fertőzésekhez való hajlam növekedése és egyéb szövődmények. A D-vitamint a napfényből is szervezetünk elő tudja állítani, de néha étrend-kiegészítőkre vagy D-vitaminban gazdag ételekre is szükség lehet, különösen télen, amikor kevesebb időt töltünk a napfényben. Ezért novembertől márciusig érdemes tabletta vagy kapszula formájában pótolni. A Pulzus Applikációban felhasználóinkat arról kérdeztük, figyelnek-e tudatosan arra, hogy megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot juttassanak a szervezetükbe. A válaszadók 58,5%-a ügyel a megfelelő vitamin bevitelre, és külön D-vitamint is szed. 12,3%-a kutatásban résztvevőknek figyel a vitamin pótlásra, de D-vitaminra külön nem szed.

Te figyelsz arra tudatosan, hogy megfelelő mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.