Te szoktál energiaitalt fogyasztani? – Pulzus közvéleménykutatás

Egyre inkább váltja fel a kávé- és koffeinfogyasztást az energiaital manapság, azonban mind máig sok tisztázatlan kérdés van a népszerű üdítőital körül.
Többen úgy vélik, hogy káros az ital, és akár korai szívproblémákhoz, továbbá ennek összefüggésében halálhoz is vezethet, azonban tudományos magyarázat, és konszenzus nincs erről a kérdésről, mivel nem olyan régi jelenség.

Az energiaital gyártó cégek szerint nem igazak ezek a félelmek.
A nemrég alakult Magyar Energiaital Szövetség, kampányt indítana az energiaitalokkal kapcsolatos hiteles tájékoztatás érdekében.
Csibi Sándor a MESZ elnöke szerint az italokat tévhitek és pletykák alapján ítélik meg, és ezen szeretnének változtatni.

Magyarországon előszeretettel fogyasztanak energiaitalokat, évente közel 50 millió liternyi energiaital fogy, ez 171 millió darab terméket jelent évente.
Kutatásunkban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy fogyasztanak-e koffein tartalmú üdítő italokat?

A válaszadók 51% soha, 24% nyilatkozott úgy, hogy ritkán, de szokott inni energia italt. 11% havi egy alkalommal, 8% heti egyszer fogyasztja az üdítőitalt.

Te szoktál energiaitalt fogyasztani?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.