Szerinted egy politikusnak jobban kellene tűrnie a kritikát? – Pulzus közvéleménykutatás

Szerinted egy politikusnak jobban kellene tűrnie a kritikát? - Pulzus közvéleménykutatás

Rónai Egon, a magyar televíziózás egyik ismert arca, hosszú évek óta jelen van a médiában. Az ATV műsorvezetője számtalan interjút készített már különböző politikai és közéleti szereplőkkel, ahol kérdéseivel gyakran vitákat generált. Egyik legutóbbi interjúja, amelyet Magyar Péterrel készített, különösen nagy visszhangot váltott ki. Rónai Egon ugyanis összeveszett az ATV stúdiójában Magyar Péter, miután a műsorvezető szembesítette a ténnyel, hányszor hívták néhány hónap alatt. A Tisza párt alelnöke erről tudomást sem akart venni, azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból. A Pulzus felhasználóitól most azt kérdeztük, hogy vajon mennyire kellene tűrnie a kritikát egy politikusnak. A válaszadók 57,5%-a szerint, egy politikusnak igenis el kell viselnie a kritikát. A média szereplőinek nagy felelősségük van abban, hogy hogyan közvetítik az információkat és hogyan kezelik a vendégeiket. Rónai Egon esete Magyar Péterrel arra világít rá, hogy a műsorvezetésnek mindig egyensúlyt kell teremtenie a határozott kérdezés és a tiszteletteljes párbeszéd között.

Szerinted egy politikusnak jobban kellene tűrnie a kritikát?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.