Sajtos makaróni – de fagyi – Pulzus közvéleménykutatás

A gyártók minden évben egyre merészebb ízű termékekkel, rukkolnak elő. Sokszor egyik-másik olyan jól sikerül, hogy bár limitált kiadásnak indul, a fogyasztók igénylik annak elérhetőségét, így állandósulnak.
Egyedülálló édességgel jelentkezett egy amerikai cég: az amerikai Nemzeti Sajtos Makaróni napon, nem mással, mint a sajtos makaróni ízű fagylalttal robbantak be.

Az édesség egyszerre debütált New Yorkban, Kaliforniában és Texasban is, az íz hatalmas sikert aratott, és ki is fogytak a készletek. A gyártó azt ígérte: hamarosan újra kapható lesz a sajtos makarónis fagyi!
A Pulzus felhasználóit most a merész New Yorkban kapható, sikeres sajtos makaróni ízű fagylalttal kapcsolatban kérdeztük.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy megkóstolnák-e az érdekes ízű édességet?
A Válaszadók 34%-a igen, míg csupán 26%-a nyilatkozott úgy, hogy inkább kihagyná ezt.

Te megkóstolnád?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.