Rendezzen Magyarország olimpiát? – Pulzus közvéleménykutatás

Rendezzen Magyarország olimpiát? - Pulzus közvéleménykutatás

Augusztusban lezajlott a budapesti atlétikai világbajnokság, azóta még többször téma Magyarországon az olimpiarendezése. Hazánk 2017-ben adta be a pályázatot az olimpia megrendelésére. „A stadionok, csarnokok szépek, egy olimpiarendezés társadalmi elfogadottságán is lehet változtatni,” – de nincs elegendő szálláshely. A magyar fővárosban nagyjából 20 ezer szállodai szobával van kevesebb, mint amennyire egy megrendezésre kerülő olimpia esetén szükség lenne. Továbbá, bár időközben megvalósult a Nemzeti Atlétikai Központ, a Puskás Aréna, az MVM Dome, a Duna Aréna. további elképesztő összegű kiadásokra volna szükség, reptér- és metróvonal-bővítésre, úthálózat-fejlesztésre, területrendezésre, és a felsorolás hosszasan folytatható. A Pulzus felhasználóit arról kérdeztük támogatnák-e, hogy Magyarországon olimpiát rendezzenek? A válaszadók 40,9%-a nem támogatná, sőt határozottan ellene van.

Te támogatod, hogy Magyarország olimpiát rendezzen?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.