Rábaparti Integrált Szociális Intézmény vezetőjén kívül mást is el kellene küldeni? – Pulzus közvéleménykutatás

Rábaparti Integrált Szociális Intézmény vezetőjén kívül mást is el kellene küldeni? - Pulzus közvéleménykutatás

A szentgotthárdi pszichiátriai betegek otthonában, hivatalos nevén a Rábaparti Integrált Szociális Intézmény Vas Vármegye épületében ellepték a betegeket az ágyipoloskák. Az információk szerint ez a helyzet 2018 óta áll fenn. Eddig csak az intézmény egyik épület volt érintett, de a már a második épület is megfertőződött. A betegek nem tudják jelezni hozzátartozóiknak az állapotot, mivel kívülállók az intézmény látogatási rendje szerint kizárólag az udvarban kialakított helyen, illetve a látogató fogadó helyiségben találkozhatnak rokonaikkal. Miután nyilvánosságra hozták a szörnyű problémát azóta zajlik a poloskairtás az otthonban. Az egyik ott dolgozó munkatárs elmondása szerint, nagyon sok munka lesz felszámolni a problémát. Elküldték azóta Takácsné Hargitai Beátát, az intézmény vezetőjét, aki végül közös megegyezéssel távozott. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy vajon mást is el kellene bocsátani az intézményből, hogy megoldódjon a probléma? A válaszadók 42,6% szerint, Igen, magasabb beosztású embereket is meneszteni kellene még.

Szerinted az intézményvezetőn kívül mást is el kellene küldeni?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.