Okosóra használat – Pulzus közvéleménykutatás

Egy kislány a kezén robbant fel az okosórája. Harmadfokú égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy négyéves kínai kislányt, miután felrobbant a karján hordott okosórája. A gyermeknek bőrátültetésre volt szüksége.
A kislány az unokatestvérével játszott, amikor a nagymamája egy hangos pukkanásra lett figyelmes, majd meghallotta a kislány sírását.

A szakértői vizsgálatok során megállapították, hogy a balesetet egy olcsóbb, a gyártó által nem hitelesített töltő okozhatta.
Minden esetben olyan töltőt érdemes használni az elektronikai eszközökhöz, amely nem csak technikai paramétereiben felel meg a készülékünknek, de a gyártó is támogatja azt. Továbbá a nem megfelelő használat és bizonyos külső hatások-sérülések is vezethetnek robbanáshoz.

Kutatásunkban azt szerettük volna megtudni, hogy a Pulzus felhasználói használnak-e okosórát?
A válaszadók 49% nem használ, és nem is szeretne, míg 31%- az applikációt használóknak, rendelkezi okosórával. 19% a felhasználóknak jelenleg nem rendelkezik okoseszközzel, de szeretne vásárolni.
Te használsz okosórát?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.