Mit javasolnának az ellenzéki pártoknak? – Pulzus közvéleménykutatás

Mit javasolnának az ellenzéki pártoknak? - Pulzus közvéleménykutatás

2024. június 9-én az önkormányzati mellett EP-választások is lesznek Magyarországon. Hiller István MSZP-s országgyűlési képviselő szerint az ellenzéki szavazók 70-75 százaléka közös EP-listát akar. Az MSZP szerint csak így lehet elérni, hogy minél több ellenzéki politikus kerüljön be jövőre az Európai Parlamentbe. Bár most inkább úgy tűnik, hogy külön indulnak majd az ellenzéki pártok az európai parlamenti választáson, azonban nagy támogatottsága lenne a közös listának A Pulzus Applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy mit javasolnának az ellenzéki pártoknak? Felmérésünk alapján a válaszadók 44,2 %-a szerint az ellenzéki pártok induljanak közös listán. 28% azonban nem tudja eldönteni, hogy közösen vagy külön induljanak az ellenzéki pártok. Te mit tanácsolnál az ellenzéki pártoknak?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.