Milyen lett a levél nyugdíjemelésről és a 13. havi nyugdíjról. amelynek “kreatív tervezése” 230 ezer forint volt? – Pulzus közvéleménykutatás

Milyen lett a levél nyugdíjemelésről és a 13. havi nyugdíjról. amelynek “kreatív tervezése” 230 ezer forint volt? - Pulzus közvéleménykutatás

Egy közadatigénylést követően Rogán Antal minisztériumában, összesen 44, a keretszerződésből fizetett egyedi megrendelés adatait mutatták meg, bruttó 10,66 milliárd forintértékben.
40 megrendelés és 5,58 milliárd forintnyi költés egyéb kommunikációs feladatokhoz tartozott.
2016 óta gyakorlatig két cégén keresztül valósul meg minden kormányzati „tájékozatás” és állami hirdetés, a New Land Media és a Lounge Design hat év alatt 450 milliárd forintnyi megrendelést kapott a magyar kormánytól.
Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott február 11-én közölte, hogy Orbán Viktor levélben keres majd meg minden nyugdíjast, hogy tájékoztassa őket a nyugdíjemelésről és a 13. havi nyugdíjról. Ebben arról tájékoztatták az időseket, hogy a kormány 15 százalékkal emelte a nyugdíjakat, és februárban már a megemelt összegű 13. havi nyugdíjat kapják az arra jogosultak.
Egy ilyen egyszerű tájékoztató levélnek a “kreatív tervezését” a Kabinetiroda 230 ezer forintért rendelte meg. A levél csupán egy képet és tájékoztató szövegét tartalmazza.
A „kreatív” tervezés ide vagy oda, ez a levél is ugyanúgy nézett ki, mint az elmúlt 13 évben kiküldött miniszterelnöki levél bármelyike.
Azt gondolhatnánk, hogy az egyszerű levél kreatív tervezése is lehetőséget ad az egyedi és figyelemfelkeltő megjelenésre, amely által hatékonyabban kommunikálhat a feladó az olvasóval, azonban vitatott, hogy ez a levél elérte-e a célját?
A 230 ezer forintos összeg igen magasnak tűnik, még ha a kreatív tervezéshez szükséges munka és szakértelem költségeit, és az egyéb járulékos költségeket is figyelembe vesszük.

A Pulzus app-ban a nyugdíjasoknak kiküldött levélről kérdeztük felhasználóinkat. Szerettük volna megtudni, hogy tetszik számukra ez a dizájn?

A válaszadók 71%-a szerint nem igazán lett jó a levél a kreatív tervezést követően sem.

Szerinted jó lett a dizájn?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.