Mesterségesintelligencia-alapú bőrgyógyászat – Pulzus közvéleménykutatás

Mesterségesintelligencia-alapú bőrgyógyászat - Pulzus közvéleménykutatás

Mesterségesintelligencia-alapú bőrgyógyászat – Pulzus közvéleménykutatás

Élesben is elindult a mesterségesintelligencia-alapú bőrgyógyászat, ami Magyarországon érhető el elsőként az Európai Unióban, azonban még idén nemzetközileg is elérhetővé válik. A klinikai rendszer alapja egy szoftver, ami hétszázféle bőrbetegséget képes azonosítani a páciens által beküldött fotó alapján. Az applikáció elvégzi az elődiagnosztizálást, a szakorvos pedig pár napon belül megadja a végső diagnózist és a javasolt kezelést, illetve akár már az e-receptet is elkészítheti a beteg számára. A szolgáltatás által az orvosoknak lecsökken az adminisztrációs kötelezettsége, így a 9-15 perc helyett akár 1-2 perc alatt diagnózist és kezelést tud előírni egy páciensnek.

A tesztidőszak alatt több mint 18 ezer pácienst vizsgáltak meg hazánkban, és több mint 900 rákbetegséget diagnosztizáltak így. Az alkalmazás február 8-tól használható, az igénybevehető szolgáltatás 9900 forintba kerül.
Az AIP Derm világújdonságnak számít, és digitális forradalmat indíthat el a hazai egészségügyben.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy fogják-e használni az AIP Derm, alkalmazást?
A válaszadók 53%-a még meggondolja használatát, 28% azonban úgy nyilatkozott, hogy biztosan.

Igénybe fogod venni ezt a szolgáltatást?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.