Megduplázta bevételeit a Crocs – Pulzus közvéleménykutatás

A Crocs a járványöltözködés nagy nyertese. A sokszor rondának titulált, de kényelmes papucs, amiből a legkedveltebb az alap verzió, mely rendre az Amazon legkeresettebb termékeinek listáját vezeti. Nem csoda hát, hogy a tavalyihoz képest megduplázta bevételeit.

A sajátos kinézetű gumilábbelik eladásai felíveltek az utóbbi időben, vélhetően a járvány utáni bezártságból kifolyólag. Hiszen mára sokan kényelmesebb viseletre cserélték a magassarkúkat és a fűzőscipőket. Sőtt a Crocs lyukacsos habcipői már az Oscar gálán is feltűntek.
Szerettük volna megtudni, hogy a Pulzus app felhasználóinak körében is ennyire népszerű-e a gumi papucs.

Kutatásunkból kiderült, hogy a válaszadók 65%-nak nincs ilyen lábbelije, csupán 18% rendelkezik Crocs papuccsal, 9% nyilatkozta azonban azt, hogy nem is ismeri a márkát.
Neked van Crocs-od?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.