Manipulált hatótávolság-adatokat a Teslák műszerfalán? – Pulzus közvéleménykutatás

Manipulált hatótávolság-adatokat a Teslák műszerfalán? - Pulzus közvéleménykutatás

A Teslák közel egy évtizeden át manipulált, a tulajdonosokat félrevezető adatokat jelenítettek meg a műszerfalaikon. A valós hatótávolság helyett egy kozmetikázott szám jelent meg arról, mennyi kilométert lehet megtenni az autóval az akkumulátor lemerüléséig. A hamis adatok a vásárlóknak is feltűntek, többen panaszkodtak is, hogy az autójuk nem valós adatokat jelenít meg. Sokan kaptak időpontot javításra, de az autógyártó valójában nem akart megjavítani semmit. Több független forrás is megerősítette, a Tesla panaszkezelő csapat létrejöttének célja az volt, hogy az ígértekhez képest rövidebb hatótávolság miatt reklamálókat lebeszélje a szerviz igénybevételéről, mivel a szervizközpontokat elárasztották az erre irányuló időpont kérések. Igazából a céljuk ügyfelek megnyugtatása volt azzal kapcsolatban, hogy az autójuknak nincs semmi baja. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy amennyiben volna rá lehetőségük vásárolnának-e elektromos Teslát? A válaszadók 48,9%-a nem vásárolna Teslát, ha tehetné valamilyen más luxusautót venne. 29,1% szerint azonban a manipulálás ellenére a Tesla továbbra is egy kiváló márka.

Te vásárolnál elektromos Teslát, ha tehetnéd?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.