Kütyüfüggő vagy? – Pulzus közvéleménykutatás

Érezted már úgy, hogy az okostelefonod, és a rajta lévő alkalmazások, no meg persze a korlátlan mobilnet nélkül félkarú óriás vagy? Rendkívül hálásak lehetünk a technológia fejlődéséért, azért, hogy ilyen egyszerűvé vált az életünket az okos eszközök segítségével.
Nem csak a gyerekeket és a fiatalokat veszélyezteti a digitális eszközök állandósult használata, hanem a felnőttek is könnyen függővé válhatnak.

Ha tippelni kellene, hogy naponta hány órán keresztül nyomkodjuk a telefont, többségünk valószínűleg jóval alul becsülné a kütyükkel eltöltött időt.
Egy kutatás szerint a kütyüfüggőséget nem a befektetett idő határozza meg, hanem hogy emiatt rosszabbul teljesítünk-e életünk más területein.
A Pulzus app felhasználóit most arról kérdeztük, volt-e már olyan érzésük, hogy túl sokat használják okoseszközüket?

A válaszadók 61%-a érezte már úgy, hogy a kelleténél többet használja telefonját, és csupán 33% gondolja úgy, hogy nem volt még ilyen érzése.
Neked volt már olyan érzésed, hogy túl sokat használod az okostelefonodat vagy nem?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.