Komolyan lehet venni a főpolgármester ígéretét? – Pulzus közvéleménykutatás

Komolyan lehet venni a főpolgármester ígéretét? - Pulzus közvéleménykutatás

Karácsony Gergely egészen különleges ajánlatot tett a budapestieknek. Úgy tűnik, a kutyapárt szavazóit is megpróbálja meggyőzni a Karácsony Gergely, aki licitálni kezdett a vicckampányban megjelenő „örök élet és ingyen sör” ígéretre. A főpolgármester szerinte a helyi, szakmai ügyek az igazán fontos kérdések. Ezért olyan programokkal állt elő, melyeknek célja, hogy meghosszabbítsák a budapestiek életét. Komoly arccal megosztotta elképzelését a közelgő választás előtt: bizalmat kért, és öt évvel hosszabb életet ígért, ha rá szavaznak a fővárosban. Véleménye szerint komolyan kell venni az életünkről szóló közpolitikát és túl kell lépni azon a gondolkodáson, hogy nem lehet megváltoztatni a körülöttünk lévő világot. A Pulzus app-ot használók körében arra kerestük a választ, hogy komolyan lehet-e venni Karácsony Gergely egészen különleges ajánlatát, miszerint öt évvel tovább élhetnek, ha rá szavaznak? A válaszadók 32,7%a szerint nem lehet komolyan venni Karácsony Gergely ígéretét.

Szerinted komolyan lehet venni a főpolgármester ígéretét?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.