Itthon is szükség volna üzemanyagár támogatásra? – Pulzus közvéleménykutatás

Itthon is szükség volna üzemanyagár támogatásra? - Pulzus közvéleménykutatás

Egyszeri támogatást nyújt a francia kormány az alacsony jövedelmű munkavállalóknak.
Egy alkalommal 100 eurós üzemanyagár támogatást kaphat a francia kormánytól az olyan alacsony jövedelmű munkavállaló, akinek szüksége van gépjárműre a munkájához vagy a munkába járáshoz. 2023 év elején a támogatást egy összegben, a francia háztartások mintegy felének, majd 10 millió alacsony jövedelmű munkavállalónak utalja át a kormány. A támogatás nem csak autókra, bármilyen típusú jármű esetén igényelhető, így a motorkerékpárokra is.

A Pulzus applikációban felhasználóinkat arról kérdeztük, hogy szerintük jó megoldás volna, Magyarországon is az üzemanyagár támogatás az alacsony jövedelmű munkavállalók számára?

A válaszadók 75%-a gondolja úgy, hogy itthon is jó volna bevezetni az üzemanyag támogatást, azok számára akiknek elengedhetetlen a gépjármű használata a munkájukhoz, és rászorulnak.

Szerinted itthon is szükség lenne ilyen támogatásra?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.