Hasznos-e a hazánkba irányuló migráció? – Pulzus közvéleménykutatás

Hasznos-e a hazánkba irányuló migráció? - Pulzus közvéleménykutatás

Húsz és negyvenhét százalék közötti mértékben emelkedett az utóbbi években a migrációs nyomás miatt Nyugat-Európából Magyarországra áttelepülők száma – mondta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten, a Szerbiába induló újabb magyar rendőri kontingens búcsúztatásán. A migrációs válság kezdete óta emelkedett azok száma, akik a Nyugat-Európában kialakult közállapotok miatt, illetve biztonságuk érdekében Magyarországra települnek át. Magyarországon nem fordulnak elő olyan, a migránsokhoz köthető erőszakos tömegjelenetek, zavargások, amelyek számos nyugat-európai nagyvárosra jellemzők. A Pulzus felhasználóinak véleményét is kikértük a hazánkba irányuló migráció hasznosságáról. A válaszadók 41,6%-a szerint inkább káros a Magyarországra irányuló migráció.

Szerinted a Nyugat-Európából hazánkba irányuló migráció hasznára van Magyarországnak vagy inkább kárára?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.