Globális felmelegedés ? – Pulzus közvéleménykutatás

Napjainkban elég nagy fenyegetést okoz a globális felmelegedés.
Az olyan emberi tevékenységek, mint az erdőirtás és a fosszilis tüzelőanyagok és egyéb tüzelőanyagok elégetése szén-dioxid (CO2), metán (CH4), dinitrogén-oxid (N2O) és fluorozott szénhidrogén kibocsátásához vezet. Ezek a gázok csapdába ejtik a földfelszínről sugárzó hőt, megakadályozzák az űrbe való kijutását, és ezáltal „globális felmelegedést” idéznek elő.

A globális felmelegedés következményei a szélsőséges időjárási események – árvizek, aszályok, nagy esőzések, hőhullámok és erdőtüzek, a víz ellátási problémák, a tengerszint emelkedése, a növények és állatok élőhelyének kiirtása, sőt, akár az állatok kipusztulásuk, növényi betegségek és kártevők, az élelmiszer- és ivóvízellátás kimaradása, valamint az említett veszélyek elől menekülő emberek migrációja.

A Pulzus app-ban most arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy mit tesznek a mindennapokban a globális felmelegedés ellen?
A válaszadók 76%-a jobban odafigyel arra, hogy ne vegyen felesleges dolgokat, illetve a víz pazarlás visszaszorítására is.

Te szoktál tenni valamit annak érdekében, hogy megakadályozzuk ezt a folyamatot?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.