Kedves Hallgatók!

A Pulzus Magyarország egyetlen okostelefonon keresztül működő piac- és közvéleménykutató applikációja munkalehetőséget kínál mesterszakos szociológus hallgatók részére.

Mi a Pulzus applikáció, s mi célt szolgál?

Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházakból.

A Pulzus app mögött egy 50.000 főt számláló kutatási panel áll, amely lehetővé teszi szakmailag megbízható, reprezentatív  kutatások végzését a felnőtt magyar lakosság körében bármilyen márkára, termékre, szolgáltatásra.

A Pulzus jelenleg a leggyorsabb és a legjobb ár/érték  arányú  reprezentatív kutatási eszköz Magyarországon.

A  Pulzus applikáció segítségével 24-48 órás átfutással végezhetőek kutatások módszertanilag megalapozott, megbízható, könnyen értelmezhető eredményekkel/adatokkal.

A Pulzus segíti a cégek és vállalkozások döntéshozót abban, hogy megbízható adatok segítségével hozzanak helyes üzleti döntéseket.

Mit nyújt a felhasználóknak, paneltagoknak az app?

  • Játékosításra (gamification), folyamatos, gyors, ösztönös válaszadásra készteti a felhasználót!

  • Szórakoztató, válaszadáson keresztül állandó információszerzési lehetőséget.

  • A panel tagok mindenkit érdeklő aktuális és izgalmas kérdéseket kapnak szöveges, képes, videós anyagokkal.

  • Fact news, azaz tényalapú hírek/információk tárháza, amely egy hasznos és praktikus tudásbázisként működik.

A Pulzus app bemutatkozó anyaga elérhető az alábbi linken:

https://www.pulzus.eu/partnerek/

Miben kínál a Pulzus munkalehetőséget szociológus hallgatóknak?

A Pulzus a felhasználók részére naponta többször küld ki push üzenetek formájában érdekes, izgalmas, figyelemfelkeltő kérdéseket az élet minden területén – kultúra, zene ,sport ,divat, szépség, sztárvilág, társadalmi kérdések, tudomány, történelem, hagyományok, oktatás, egészségügy, közlekedés infrastruktúra, környezetvédelem és ökológia, táplálkozás, autók, technológia, hazai és nemzetközi politika, lélek&párkapcsolat, filozófia és életfelfogás (hiedelmek, bölcsességek stb.), informatika, internet, mobil kommunikáció, utazás és bármiben, ami ma érdekes lehet…-

Most lehetőséget kínálunk arra, hogy szociológus hallgatók is bekapcsolódjanak a kérdések összeállításába.

Mi az elvárás a kérdések kapcsán?

  • a kérdés szövegezése legyen egyszerű, jól értelmezhető, s a szöveg hossza legyen jól olvasható a Pulzus kérdező felületén, azaz egy mobiltelefon kijelzőjén

  • a jó kérdés esetén a felhasználó fejéhez csap, magára ismer, szitkozódik, azaz valamilyen érzelmet&reakciót kivált belőle, s válaszol

  • a válaszok legyenek könnyen értelmezhetőek, ne túl hosszúak, s  ne legyen 4-5 db-nál több válaszlehetőség, a kevesebb még jobb is

  • a kérdések legyenek zárt kérdések egy- vagy több válaszos lehetőséggel

A Pulzus végez piackutatásokat cégek, vállalkozások részére is. Ilyen megbízásoknál lehetőséget kínálunk kérdőívek összeállítására, s az adatfelvétel során született eredményekből a kutatás célcsoportjának megfelelő, súlyozott adatokat tartalmazó kutatási jelentések készítésére.

Ha a fentiek felketették az érdeklődésedet, akkor kérjük, hogy rövid jelentkezési anyagodat, amelyben pár szóban írsz Magadról és arról, miért és miként szeretnél bekapcsolódni a Pulzus munkájába, szíveskedj elküldeni a hello@pulzus.eu e-mail címre.

A fentiek kapcsán felvilágosítást kaphatsz az alábbi elérhetőségeken:

Vaszilkó Viktória projekt koordinátor
Tel.: +36 30 746 7712
E-mail: viktoria.vaszilko@pulzus.eu

Sok szeretettel várjuk jelentkezésedet!

A Pulzus Csapat