Engednéd, hogy mikrochip-implantátumokkal gyógyítsanak? – Pulzus közvéleménykutatás

Az Idegsebészeti és Neurológiai Klinikákon kutatók egyebek mellett az Alzheimer- és a Parkinson-kór, a demencia, a sclerosis multiplex, valamint az epilepszia kezelése is az úgynevezett mély agyi stimulációs kezelést, javasolnák, ami – nagyon leegyszerűsítve – egy agyi pacemaker.

A beavatkozáshoz először neurológiai vizsgálatokkal és agyi képalkotó eljárásokkal meghatározzák, pontosan mely agyterületekre érdemes beágyazni az elektródákat, mikrochip-implantátumokkal és milyen irányokból hatoljanak be a koponyacsonton fúrt nyílásokon keresztül az agyba.

A Pulzus applikáció felhasználóit most arról kérdeztük, hogy engedélyeznék-e, a mikrochip-implantátumokkal történő gyógyítást?

A válaszadók 44%-a engedélyezné a mikrochip-implantátumok beültetését az agyba, amennyiben így gyógyíthatóvá válik az adott betegség.

Te alávetnéd magad ilyesfajta gyógymódnak, egyébként gyógyíthatatlan betegségek kezelése érdekében?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.