Elfogadhatónak tartod Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kínai találkozóját? – Pulzus közvéleménykutatás

Elfogadhatónak tartod Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kínai találkozóját? - Pulzus közvéleménykutatás

Egyetlen EU-s politikusként utazott el Pekingbe Orbán Viktor az „Egy övezet, egy út” fórumára októberben, a kínai gazdasági projektet elősegítő rendezvényre. Orbán Viktor utoljára az orosz invázió tavaly februári megindítása előtt találkozott Vlagyimir Putyinnal A magyarok többsége elfogadhatatlannak tartja Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kínai találkozóját – állítja a Publicus Intézet a Népszavában megjelent felmérésében. A Magyar Társadalomkutató számai viszont egészen mást mutatnak: a megkérdezettek többsége helyesli a két ország vezetőjének találkozását, és a magyarok többsége nem köti össze a találkozó tényét az agresszió támogatásával. Orbán Viktor azt nyilatkozta a Pekingben létrejövő találkozóról, hogy az oroszokkal való nyílt kommunikációs vonalak fenntartása kulcsfontosságú a béke szempontjából. A Pulzus kutatásában arra voltunk kíváncsiak, hogy Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kínai találkozójáról mit gondolnak felhasználóink? A válaszadók 51%-a elfogadhatatlannak tartja a találkozó létrejöttét. Csupán 27,4% gondolja helyesnek a két ország vezetőjének találkozását. Te helyesled Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kínai találkozóját? Egyenlő ez az agresszió támogatásával?

Melyik véleménnyel értesz egyet?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.