Elegendőnek tartod az ápolási díjat?- Pulzus közvéleménykutatás

Elegendőnek tartod az ápolási díjat?- Pulzus közvéleménykutatás

Több mint 30 ezren gondozzák otthon tartós beteg családtagjukat Magyarországon, az alaptámogatás jelenleg nettó 45 ezer forint. Vannak, akik akár napi 24 órában súlyosan beteg vagy fogyatékos hozzátartozójukról gondoskodnak, teszik mindezt 40.000 – 75.000 forint havi ápolási díjért, rokonuk állapotától függően, ez az összeg nagyon kevés, miközben minden folyamatosan drágul. Az értintettek sokat küzdenek azért, hogy a társadalom elismerje, ez valódi munkaként, amiért valódi bér jár. Az üggyel kapcsolatban a civilek által indított petíciót már csaknem 20 ezren írták alá. Jövőre 6 százalékot emelnek az otthonápolási díjon, ez havi 2700 forint emelést jelent. A Pulzus App-ban most felhasználóinkat az otthoni ápolási díj mértékéről kérdeztük? A válaszadók 94%-a gondolja úgy, hogy nem elegendő ez az emelés.

Te elegendőnek tartod ezt az ápolási díj emelést?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.