Az Intelligence Online hírszerzésének lehet alapja? – Pulzus közvéleménykutatás

Az Intelligence Online hírszerzésének lehet alapja? - Pulzus közvéleménykutatás

A francia tulajdonosi háttérrel rendelkező hírszerzési témákra specializálódott Intelligence Online szerint a jövőben kettéválik a külgazdasági és külügyminisztérium. A jelenlegi miniszter, Szijjártó Péter viszi tovább a külgazdasági ügyeket, a diplomáciai területért pedig Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója lesz a felelős. Az Intelligence Online tudomása szerint még egy nagy változás várható: visszavonul a 74 éves Pintér Sándor, akinek a leköszönésével Rogán Antal szerezhet még nagyobb teret.

A hírszerző portál szerint Orbán Viktor arra számít, hogy bizonyos fokú rivalizálás lesz Rogán Antal és Orbán Balázs között, ami megakadályozza, hogy bármelyikük is túl nagy befolyásra tegyen szert a miniszterelnök szűk belső körén belül.
A Pulzus Applikációt használó felhasználókat arról kérdeztük, hogy lehet-e alapja a híreknek?

A válaszadók 37%-a gondolja úgy, hogy mindkét információnak lehet alapja.

Szerinted van alapja a híreknek?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.