Állami-, vagy inkább magánszolgáltatót választanál? – Pulzus közvéleménykutatás

Az új olasz kormány állami ellenőrzés alá vonná a Telecom Italia (TIM) internetes hálózatát, nyilatkozta az olasz ipari miniszter. A kormány stratégiája jelenleg egy államilag ellenőrzött hálózat létrehozása volna.

Mindeközben a Google ellen eljárás indult az USA-ban, a versenyjogi törvények megsértése miatt. A technológiai óriáscég visszaélt a felhasználók tartózkodási helyének adataival.
A Google alaptalannak minősítette az ellene felhozott vádakat. A cég úgy véli, hogy az emberek nem azért használják a keresőjét, mert rá vannak kényszerítve, vagy mert nem találhatnának alternatívát, hanem azért, mert ez a legjobb számukra.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, ha volna lehetőségük több informatikai- vagy távközlési társaság közül választhatni, amelyek közel azonos feltételekkel kínálnak internetet, szoftvert vagy valamilyen IT-megoldást, állami-, vagy inkább magánszolgáltatót választanának?

A Pulus Applikációt használók 44%-a inkább magán szolgáltatót választana. 30% számár a viszont nem fontos ez a szempont.

Ha választhatnál, több informatikai- vagy távközlési társaság közül te az állami vagy a magánszolgáltatóval szerződnél?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.