A miniszter és a jegybankelnök közötti viszony negatív hatással lesz az országra? – Pulzus közvéleménykutatás

A miniszter és a jegybankelnök közötti viszony negatív hatással lesz az országra? - Pulzus közvéleménykutatás

Mostanra annyira elmérgesedett a konfliktus Orbán Viktor miniszerelnök és kormánya, valamint Matolcsy György jegybankelnök között, hogy a felek közti kommunikáció is megszakadt – értesült a Bloomberg. A hírügynökség szerint a konfliktus miatt a befektetők is megrettentek. Matolcsy György jegybankelnök 2022 végén a szakbizottsági meghallgatásakor hangosan kritizálta a kormány válságkezelését és gazdaságpolitikáját, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem módosítják a kedvéért a törvényeket, és nem maradhat az MNB élén. A Pulzus felhasználóit arról kérdeztük, hogy lehet-e negatív hatással az országra ez a viszony? A válaszadók 71,6%-a szerint ez negatív hatással lesz az országra.

Szerinted Matolcsy György és Orbán Viktor viszonya negatív hatással lehet Magyarországra?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.