79 évesen felelőtlenségnek számít a gyermekvállalás? – Pulzus közvéleménykutatás

79 évesen felelőtlenségnek számít a gyermekvállalás? - Pulzus közvéleménykutatás

Robert De Niro az egyik legismertebb és legnépszerűbb amerikai színész, aki több mint 100 filmben játszott. Az Oscar-díjas színész karrierje 1965-ben kezdődött, és azóta is aktív a filmiparban. Az egyik legismertebb filmjei közé tartozik a Keresztapa című film. A 79 éves színész ismét apa lett, és egy váratlan bejelentésben közölte, hogy megszületett hetedik gyermeke.
Az ET Canada riportere kérdezte arról, hogy milyen 6 gyermekes apának lenni, amikor is elmondta, hogy most már hét gyermeke van.

Az életkor nem feltétlenül korlátozza a gyermekvállalást, de az egészségügyi kockázatok növekednek az életkorral. A Pulzus App-ban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy ilyen korban felelőtlenségnek számít-e a gyermekvállalás vagy teljesen elfogadott?
A válaszadók 55%-a gondolja úgy, hogy felelőtlenség ebben a korban már gyermeket vállalni.

Szerinted sosem késő vagy inkább felelőtlenség ilyen idősen apává vállalni?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.