77 milliárd forintnyi támogatást bukott el Magyarország– Pulzus közvéleménykutatás

Nem sikerült megállapodnia a magyar kormánynak Norvégiával, így 77 milliárd forintnyi támogatástól esik el Magyarország.
A Norvég Alap 77 milliárdos támogatást adott volna az országnak, azonban ebből 4 milliárd felhasználásába nem szólhatott volna bele a kormány, az a Civil Alapnak ment volna.

A norvég külügyminiszter sajtóközleménye alapján, a magyar kormány nem fogadta el ezt a feltételt.
Mivel a magyar kormány ragaszkodott hozzá, hogy beleszólásuk legyen, mely szervezetek kezelhetik a civileknek járó pénzt.
Ezért országunk kormány inkább lemondott a felhasználható 77 milliárd forintról, mert abban a mintegy 4 milliárdos tétel, felhasználásával nem ő gazdálkodott volna.

A Pulzus kutató alkalmazását használókar arról kérdeztük, hogy mit gondolnak erről a döntésről?
A válaszadók 61%-a komoly problémának tartja ezt, és mindössze 8%-a gondolja úgy, hogy a kormány hozzáállása teljes mértékben elfogadható.

Neked mi a véleményed a döntésről?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.